Køb og salg

ARAS er distributør og sælger primært til forhandlere, installatører og teknikere. Da vi samarbejder med mange forskellige teknikere, er slutkunder garanteret et marked med konkurrence, og kan således skifte installatør, selvom ARAS er eneforhandler af produktet.

Slutkunder kan købe vores produkter gennem en af vores mange forhandlere. Kun ved specielle softwareløsninger kan slutkunder handle direkte med ARAS Security. Hos ARAS kan vi også komme ud til slutbrugeren og lave en demonstration af det valgte udstyr, samt rådgive både til privat og erhverv.

ARAS følger med tiden og sælger altid de nyeste og sikreste produkter. Sikringsrådgivere er naturligvis altid velkomne hos ARAS hvor i kan få den nyeste information om de produkter og sikringssystemer vi leverer.

Opret jer selv som brugere her på hjemmesiden, hvorefter i kan finde yderligere information, priser og meget mere. Som registreret bruger er det nu også muligt at bestille varer direkte på hjemmesiden.

Bruger-logins er unikke, og vil blive tildelt per person, således vil det ikke være muligt at få en enkelt bruger til hele dit firma.