Om ARAS

ARAS Security A/S blev grundlagt i februar 1986 med det formål at sælge pålidelige systemer til autoriserede installatører.

Med afdelinger i Danmark, Holland, Belgien, England og Tyrkiet sælger ARAS til en udvalgt gruppe af specialiserede forhandlere.

ARAS beskæftiger 80 medarbejdere, der har specialiseret sig i at yde teknisk support og rådgive kunderne optimalt.

Rådgivning og projektering

ARAS Security er en anerkendt specialist og partner med et komplet varesortiment og udvalg af tjenesteydelser inden for adgangskontrol, alarmer, kameraovervågning og ID-kortproduktion.   

Med snart 30 år i branchen er vi i stand til at rådgive og vejlede i udformning og gennemførelse af projekter i alle størrelser.

Vi tilbyder

  • Specialviden inden for rådgivning på sikkerhedsspørgsmål
  • Demonstration af systemer
  • Projektvurdering
  • Oplæring
  • Installation
  • Idriftssættelse
  • Supportkontrakter
  • Udlån af showroom i forbindelse med demonstration

Wholesale

Engrossalg. Som udtrykket afspejler, handler det om at vi har vores produkter på lager, og takket være en stor volumen, til meget konkurrencedygtige priser.

Vi kan tilbyde dag-til-dag levering af de fleste varer.

Helpdesk

Venlige supporteksperter med stor erfaring sidder altid parate til at hjælpe med spørgsmål om brug af hardware og software.

Egen udvikling og produktion

Det meste af vores udstyr er importeret fra USA, Canada, Schweiz og Korea; lande med en førende position inden for hardware og software. ARAS Security Group har egen In-House software og hardware udvikling, og  producerer også specialiserede enheder. Denne kombination giver os mulighed for at forudse de nyeste tendenser inden for teknologi og giver den fleksibilitet, der skal til for at opfylde de behov, som kan variere fra kunde til kunde.

Fremtiden

I fremtiden kan du forvente at vi fortsat vil arbejde med de bedste systemer og yde vores kunder den bedst mulige støtte og support. Vores ekspertise som sikkerhedsfagfolk gør, at vi er i stand til at finde løsninger på komplekse problemer.