Konsulentydelser

 

Software- og konsulentydelser

 

I takt med at integrationer er blevet mere og mere komplekse, har vi erfaret at flere og flere installatører efterspørger en mulighed for at lade ARAS opsætte software til specifikke projekter.

 

For at sikre at projekter lever op til slutbrugernes krav og ønsker, og for ikke at gøre en kompleks integration til en ”show-stopper” for nogle installatører, vil ARAS Security nu tilbyde software opsætningsydelser til slutbrugere i de tilfælde hvor installatøren ikke selv ønsker/har viden in-house. 

 

For at undgå et konkurrence element mellem installatøren og os, vil vi påtage os opgaven til en nettopris af 1.500,- kr. i timen ekskl. moms. Således bør der være god plads til at man som installatør selv kan påtage sig opgaven.   

 

Vi vil gerne understrege at der IKKE er tale om selve installationen, vi kommer aldrig til at bryde ind i installationen på nogen som helst måde. Det handler alene om at sikre, at softwaren leveret i forbindelse med installationen lever op til de løfter kunden er blevet stillet i udsigt ved salget. 

 

Som eksempler kan nævnes:

  • Grafisk opsætning i en SIMS installation 
  • AD integration
  • CardExchange integration
  • Opsætning af nummerpladegenkendelse
  • Gæsteregistreringsopsætning.